sloganlos


Image
Image
Image

In (mid)life ontstaat er soms een algemeen ontevredenheidsgevoel zonder dat je precies kunt benoemen waar dat aan ligt. Je weet niet goed meer wat je voelt, wie je bent en wat je wilt. Als je weinig bij jezelf stil staat, verleer je het op den duur. Als iemand je dan vraagt: wat wil jij, wat vind jij leuk ? dan heb je eigenlijk geen idee. Je bent van jezelf vervreemdt, staat op de automatische piloot in de hectiek van het leven. Ook nemen in midlife onze vrouwelijke “zorg” hormonen af en dat voelt vreemd na jarenlang gewend te zijn geweest om voor anderen te zorgen. Want zorgen zit in ons vrouwensysteem. Zorgen voor jezelf is echter een heel ander ding. 

Hoe is het met jou ? sta jij wel eens stil bij wat er voor jou écht toe doet ? 

Of jij doet waar je gelukkig van wordt en wat geluk betekent voor jou ? Gun jij jezelf volop van het leven te genieten ? Of leef jij naar de verwachting van anderen en pas je jezelf aan ? 

Hoe zou het voor jou zijn om:

Heartsmall meer je hart te volgen? 
Heartsmall meer in verbinding met jezelf te staan? 
Heartsmall meer uit je leven te halen? 
Heartsmall je talenten te benutten? 
Heartsmall te bruisen van energie? 
Heartsmall inzicht in jezelf te hebben? 
Heartsmall minder stress te ervaren?  
Heartsmall keuzes durven te maken die goed zijn voor jou? 
Heartsmall vrijheid te ervaren?
Heartsmall positiever in het leven te staan? 

Stel je eens voor: wat zou er gebeuren als jij de passie en energie terugvindt om het leven te leven dat bij jou past, waar jij gelukkig van wordt ? Dat jij gaat doen waar je goed in bent, waar je talenten liggen.

Vitaliteit draait niet alleen om goede voeding en beweging. In de blue zones, gebieden in de wereld waar mensen het oudst worden, delen ze hun geheim van vitaal ouder worden. Een doel hebben in je leven, met passie in het leven staan. Bezig blijven, die bezieling geeft je energie en houdt je onder allerlei omstandigheden op de been. 

Heb jij een levensdoel dat jou drijft?  Een doel wat je met passie vervult? Waar je niet uitgesproken over raakt? Dan voel je je gelukkig, bruis en straal je. Dan krijg je zo’n twinkel in je ogen die heel aantrekkelijk is. Kortom, ben je enthousiast, heb je lol en sta je positief in het leven. Hoe klinkt dit voor jou? Durf jij je eigen keuzes te gaan maken en te kiezen voor je eigen geluk? Ben jij klaar voor de volgende stap?

Je hoeft het niet alleen te doen, ik loop graag een tijdje met je mee. Als coach werk ik graag buiten in de prachtige natuur en bosrijke omgeving van Berg en Dal. Buiten coachen helpt je om meer bewust te worden, te voelen en te ervaren. De natuur werkt ontspannend en inspirerend, tijdens het wandelen kom je makkelijker in gesprek en in beweging. 

 

xx Petra 

Leading Ladies

Zevenheuvelenweg 85 E
6571CJ Berg en Dal
KVK 77487710

(06) 38 89 92 33

 

Social Media

fb    insta    linkedin