Image
Image
Image

Tot je 40e zorgt je lichaam goed voor jou, maar na je 40e worden de rollen omgedraaid ! Dan wordt het tijd dat jij goed voor je lichaam gaat zorgen, tenminste als je graag fit en vitaal je toekomst in wil gaan.

En dan heb ik het nog niet over je hormonen, die signaalstofjes die je lichaam zelf aanmaakt en die allerlei processen in je lijf regelen. Ze sturen je stofwisseling, groei en het immuunsysteem aan. Hormonen bepalen verder ook hoeveel energie je hebt en zijn van invloed op jouw humeur en slaap. Belangrijke stofjes dus …

En dan hebben we nog de overgang, een woord wat vrouwen massaal rillingen bezorgt en waar we het liever niet over hebben. Veel vrouwen denken dat hun vrouwelijke hormonen zoals oestrogeen en progesteron pas afnemen als ze in de overgang komen. Maar niets is minder waar. De afname van deze hormonen begint al rond je 40e en ook de onderlinge balans tussen beide hormonen verandert dan al. Je lichaam moet zich aan deze nieuwe situatie aanpassen en dat kan fysieke en emotionele klachten veroorzaken. Terwijl vrouwen vaak niet eens beseffen dat ze al in een overgangsfase zitten en ook de factor stress hierop onderschatten. De reden dat veel vrouwen zich niet fijn voelen, hangt bijna altijd samen met hun hormonale balans.

Misschien herken jij dat:

Heartsmall je het niet lukt om af te vallen ondanks meerdere pogingen  
Heartsmall je gewicht juist is toegenomen  
Heartsmall je weinig energie hebt 
Heartsmall je huid droger is geworden 
Heartsmall je libido is afgenomen 
Heartsmall je haar dunner wordt of zelfs uitvalt 
Heartsmall je spiermassa verliest 
Heartsmall je concentratie problemen hebt (watten in je hoofd) 
Heartsmall je last hebt van nachtelijk zweten
Heartsmall je opvliegers hebt
Heartsmall je stemmingswisselingen hebt 
Heartsmall je regelmatig hoofdpijn en migraine hebt

Herkenbaar voor jou ? Of denk je wat een kommer en kwel, staat mij dat te wachten ? Geloof me er is ook positief nieuws: 

Het klinkt misschien heel vreemd, maar je kunt eigenlijk niet vroeg genoeg aan de overgang beginnen. Grapje ? Nee, ik bedoel dat het goed is dat vrouwen al zo vroeg mogelijk vóór de overgang aandacht hebben voor het in balans brengen van hun hormonen en lijf. Hoe beter je dit lukt, hoe fijner je je voelt en hoe vitaler je de toekomst ingaat. 

Je stofwisseling vertraagt in midlife, dat je dan wat toeneemt in gewicht is heel normaal. Maar dit hoeft echt niet veel te zijn en diëten en jojoën is zeker niet de oplossing. Wat dan wel ? Een happy lijf is in (hormonale) balans en daar gaan we aan werken. Ik heb verschillende expertises, samen bekijken we wat jij nodig hebt en wat bij jou past.  

Heartsmall leefstijlcoaching  
Heartsmall weer lekker in je vel zitten met 
  De Reset Je Hormonen Methode 
Weg met hormonale klachten en ongemakken door een uniek en compleet 10-weeks online programma. Hierin leer je met behulp van 10 stappen om jouw hormonen weer in balans te brengen met als cadeau je ideale gewicht. 
Inclusief levenslange toegang tot de online leeromgeving, video's en besloten facebookgroep. Met videolessen over voeding, boodschappen en sportschema's met oefeningen. Voor je gemak: complete weekmenu's met kant- en klare boodschappenlijst en nog diverse waardevolle bonussen.
Heartsmall eetlijn methode:  
Lekker eten en genieten en toch gezond(er) worden en afvallen, met als resultaat een energiek en vitaal lijf. De eetlijn kan dé oplossing zijn voor jouw gezondheidsproblemen en maakt een einde aan diëten en jojoën. 
Heartsmall natuurvoeding
Heartsmall stressreductie
Heartsmall ademhaling
Heartsmall beweging
Heartsmall intermittent fasting
Heartsmall Look & Feel Better shop:
  aloë vera zoals de natuur het bedoeld heeft

                 

xx Petra 

 

Leading Ladies

Zevenheuvelenweg 85 E
6571CJ Berg en Dal
KVK 77487710

(06) 38 89 92 33

 

Social Media

fb    insta    linkedin
Copyright © 2020 - 2021 Leading Ladies

 

 

 

 

Ontwerp & Realisatie: HG Design