sloganlos


Image
Mijn naam is Petra Geutjes,
ik ben trotse moeder van 2 mooie dochters en oma van 4 prachtige kleinkindjes.
Echte rijkdom !

Als jong kind, dat zie ik ook bij mijn kleinkindjes, ben je nog zo heerlijk onbezonnen en vrij en je authentieke zelf. Gaandeweg de jaren door gebeurtenissen in je leven en omgevingsfactoren pas je jezelf vaak ook aan, een geleidelijk proces. Hierdoor kun je uit het oog verliezen wie je nu eigenlijk zelf diep van binnen echt bent. Wat jij belangrijk vindt in je leven verdwijnt naar de achtergrond. Dit was voor mij lange tijd herkenbaar. Wat anderen over me dachten vond ik belangrijk, wilde aardig gevonden worden en ik ging mee in hetgeen wat er van me verwacht werd. Dus hield ik mijn dromen vaak voor me en hield ik me veilig op de achtergrond. Van binnen borrelde er van alles in mij, maar uiten deed ik het niet.

Tot, inmiddels in mijn midlife, het moment daar was dat ik écht keuzes durfde te maken, zowel privé als zakelijk. Het voelde alsof ik ook echt niet anders meer kon ... En nee, zo eenvoudig was dit niet. Het was een proces wat veel met me deed, want loslaten doet ook pijn. Een proces wat me heeft veranderd en me uiteindelijk veel heeft gebracht. Ik ging steeds beter voor mezelf en mijn lijf zorgen, ging opleidingen volgen waar ik blij van werd. Kreeg een steeds groter netwerk van speciale mensen om me heen en liet me ook steeds meer zien en horen. Ging reizen, ver en alleen. En ik kan je vertellen, het goed met jezelf kunnen vinden is een groot geluk. Iets van wat ik heb geleerd in deze periode wil ik jou graag meegeven: als je zekerheden durft los te laten, je voor jezelf durft te kiezen, het leven je ook mooie nieuwe kansen biedt. Als jong meisje droomde ik al van reizen en op mijn pad kwam dat ik vrijwillig reizen mag begeleiden voor reizigers met een beperking. Mijn meisjesdroom met een doelgroep die me ook nog voldoening geeft. En een nieuwe baan, ik hoefde niet eens te solliciteren maar werd gevraagd.

Op dit moment voel ik me vitaler dan ooit. Ik bruis van de energie en leef mijn leven zoals ik dat wil. Ik volg mijn hart en mijn dromen. En dat is ook gelijk mijn passie: Vrouwen hebben vaak prachtige dromen die nooit uitkomen. Hoe mooi is het als vrouwen hun verlangens, vaak diep van binnen verborgen, gaan realiseren. Laat geluk niet aan het toeval over !
Image
Image
Mijn droom komt uit: ik start mijn bedrijf Leading Ladies.
Ik ben er voor vrouwen in midlife en de overgang, een fase waarin er van alles gebeurt in je lijf, je emoties en leven.
En hoe mooi is het ook om b(l)oeiend ouder te worden. Verantwoording te nemen over je eigen levensgeluk, vitaliteit en energie. Energie die je kunt gebruiken om ook jouw dromen te realiseren. Leading Ladies nemen de regie over zichzelf, hun lijf en leven.
Ik geloof ook in de kracht van ons vrouwen. Als wij er voor elkaar zijn, elkaar ondersteunen en elkaar vooruit helpen, dan gaan er mooie dingen gebeuren!

Ik zie je snel, 

xx Petra

Image

Iedere vrouw is verschillend met andere behoeftes, dit vraagt dan ook om een passende begeleiding. Uiteraard altijd in overleg: wat zijn je wensen, wat past bij jou en wat is voor jou haalbaar ?

Wat verwacht ik van jou: dat je die moeilijke eerste stap van verandering durft te nemen, dat je keuzes gaat maken. En veranderingen gaan niet vanzelf, daar moet je wat voor doen...

Bereid zijn om verantwoording te nemen over jezelf, je lijf en je leven. Geen smoesjes of uitstelgedrag meer maar zelf leiding nemen. Bereid zijn om er vol voor te gaan, om tijd en energie te steken in jezelf.

Image
Heartsmall Een Creatrix traject: 
is een uniek traject wat jou en je leven gaat veranderen. Creatrix® werkt alleen voor vrouwen die écht van hun issues af willen en die er 200% voor gaan. Voordat je aan jouw traject begint heb je eerst een uitgebreide intake met mij. Omdat ik resultaat garantie geef op een Creatrix traject, wil ik eerst zeker weten of jij helemaal klaar bent om dit traject met mij aan te gaan. Alleen dan kan Creatrix voor jou werken.
Een Creatrix traject is maatwerk, het tarief stem ik met jou persoonlijk af.
Heartsmall Individuele 1-op-1 (wandel) coaching € 65,00 per uur 
Heartsmall Coachingspakket:
tarief in overleg op basis van je wensen en aantal sessies. 
Heartsmall Coachingsdag, tarief en locatie in overleg.
Een compleet verzorgde dag van 6 uur incl. coaching, koffie/thee/water met wat lekkers en lunch.

 

Wist je dat:
Veel werkgevers stellen voor hun medewerkers een budget beschikbaar voor scholing en coaching. Het loont vaak de moeite om bij je werkgever of HR manager na te vragen of (gedeeltelijke) vergoeding van je coaching een optie is.

 

Leading Ladies

Zevenheuvelenweg 85 E
6571CJ Berg en Dal
KVK 77487710

(06) 38 89 92 33

 

Social Media

fb    insta    linkedin